LIJN 706 - 707 GORINCHEM - GIESSENBURG - HARDINXVELD VV
Onze vereniging is doorlopend op zoek naar enthousiaste vrijwilligers, die het leuk vinden om éénmaal in de week een rondje van 2 uur door onze fraaie omgeving te rijden Het is geweldig leuk om verschillende mensen te ontmoeten en hen daar te brengen, waar ze anders maar moeilijk kunnen komen. Heeft u belangstelling of wilt u nadere informatie, neem dan contact met ons op. Als u opmerkingen of klachten heeft laat het ons dan weten.
De buurtbus De Binnen-Giessen is gestart op 9 december 2018 en wordt vanaf 1 januari 2020 gereden door vrijwilligers, die lid zijn van de buurtbusvereniging de Binnen-Giessen.De buurtbus voorziet in personenvervoer tussen Gorinchem naar Hardinxveld-Giessendam via de tussenliggende dorpskernen. De buurtbus is een reguliere vorm van openbaar vervoer. De provincie Zuid Holland is de opdrachtgever en vervoerder Qbuzz faciliteert ons met twee bussen. De officiële lijndiensten 706 en 707 worden door ons in een uurdienst uitgevoerd.
de binnen  giessen LIJN 706 - 707 GORINCHEM - GIESSENBURG - HARDINXVELD VV
CONTACT
Secretariaat: P.Chr. Tromp Neptunusstraat 9 3371 TH Hardinxveld-Giessendam T: 06-44332861 E: info@bbvdebinnengiessen.nl
e
Bestuur: Voorzitter: Wim Kafoe Penningmeester: Jan Poppelier Secretaris/coördin ator: Chris Tromp Algemeen bestuurslid: Hans Bout